Duizenden kinderen op bezoek bij Blue Hawks

Blue Hawks krijgt woensdag 5 en donderdag 6 juni weer duizenden Zwolse kinderen op bezoek. Op deze twee avonden zijn wij de startlocatie van de Zwolse Avond4daagse. Houd hier rekening mee met je trainingen op deze dagen.

Met vorig jaar ruim 7.200 deelnemers is de Avond4daagse in Zwolle de grootste van Nederland. Vorig jaar was Blue Hawks voor de eerste keer gastheer. Het was een unieke kans om ons als club te presenteren aan zo’n grote groep basisschoolkinderen. Dat succes heeft geresulteerd in een vervolg op 5 en 6 juni van dit jaar.

Elke avond wordt vanaf 18.15 uur gestart vanaf twee locaties, waarbij deelnemers per postcode worden ingedeeld. Voor de postcodes 8031 en hoger is Blue Hawks op woensdag 5 de startlocatie. De deelnemers uit het gebied met een postcode tussen de 8000 en 8030 komen op donderdag 6 juni bij ons op bezoek. Naar verwachting bezoeken per avond zo’n 3.500 kinderen en hun ouders de accommodatie van Blue Hawks.

Bereikbaarheid

De komst van de wandelaars heeft gevolgen voor de bereikbaarheid van het veld voor de leden van Blue Hawks. Zowel op woensdag 5 juni als donderdag 6 juni zal het reguliere parkeerterrein van Blue Hawks waarschijnlijk moeilijk bereikbaar zijn. Maak in dat geval eventueel gebruik van één van de parkeerplaatsen voor de flats aan de Palestrinalaan. Je kunt dan lopend via het park de velden van Blue Hawks bereiken.

Ook kunnen op deze twee dagen trainingen vervallen, of worden verplaatst naar een ander tijdstip of een ander veld. Informeer hiernaar bij je trainer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *