Dit is onze nieuwe sponsor

We hebben in dit nieuwe jaar meteen een nieuwe sponsor mogen verwelkomen. Dat is Jansen Installaties. Ze hebben sinds vorige week een doek op ons hek van het honkbalveld.

Sponsors hebben een belangrijk aandeel in onze club. Het is zelfs zo dat we zonder sponsorinkomsten als Blue Hawks er nu heel anders voor zouden staan. We blijven daarom altijd op zoek naar nieuwe sponsors. In wat voor vorm dan ook.

Het nieuwe jaar zijn we in ieder geval goed gestart met een nieuwe sponsor. Met ingang van het nieuwe jaar hangt het reclamedoek van Jansen Installaties op ons hek. In ruil daarvoor verzorgt Jansen Installatie het onderhoud aan onze boiler en douches.

Doe jij mee?

We hebben bij onze vereniging heel veel sponsormogelijkheden. Dat kan bijvoorbeeld zijn door een bord aan het hek aan de Middelweg. Of door een overeenkomst in natura, waarbij de sponsor werk voor ons uit handen neemt.

Heb jij interesse om te sponsoren? Of ken jij een sponsor? Neem contact met ons op. Er is misschien wel meer mogelijk dan je denkt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *