Dit is ons coronaprotocol

Kinderen tot en met 18 jaar mochten door een versoepeling van de coronamaatregelen al weer trainen. Vanaf nu is dat ook toegestaan voor iedereen vanaf 19 jaar. Dit betekent dat al onze teams eindelijk weer het veld op mogen.

Om het trainen voor onze jeugdteams mogelijk te maken, hebben we vorige maand een protocol opgesteld. We hebben hierbij rekening gehouden met de adviezen van de regering, het RIVM, de KNBSB, NOC*NSF en SportService Zwolle. Zo zorgen we voor een veilige omgeving voor onze trainers en onze leden.

Onze jeugdteams hebben vorige week voor het eerst getraind en kennis gemaakt met de regels uit het protocol. De aspiranten startten hun training met een instructie handen desinfecteren (zie foto).

Nieuw protocol

Nu ook andere teams weer mogen trainen, hebben we het coronaprotocol iets aangepast. Het meest actuele protocol kun je downloaden via onderstaande knop.


Samen houden we het veilig
We vertrouwen erop dat jullie op naleving van deze afspraken toezien. En dat we onze spelers en elkaar erop aanspreken als dit niet gebeurt. Bij alles wat we doen en alle keuzes die we maken, staat de veiligheid voor elkaar voorop.

We hebben een openbaar sportpark
We hebben de beschikking over prachtige velden. Maar die maken wel onderdeel uit van een openbaar park. Dit betekent dat we het park niet kunnen afsluiten voor bijvoorbeeld wandelaar. Voor jouw eigen veiligheid vragen we je zelf rekening te houden met de 1,5 meter afstand.

Bij wie kun je terecht?
Vanwege de grootte van onze vereniging vinden wij het niet nodig om een coronacoördinator aan te stellen. Heb je toch vragen of maatregelen, of het naleven van deze maatregelen? Of heb je gezondheidsklachten? Neem contact op met het bestuur via het online contactformulier. Of spreek jouw trainer aan. Samen zoeken we dan een oplossing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *