Diezerstraat vol met flyers Blue Hawks

Gisterenavond is er fanatiek geflyerd door enkele leden van Blue Hawks. Mensen, jong en oud, die tussen 19.00 en 21.00 door de Diezerstraat liepen werden op enthousiaste wijze geattendeerd op de open dag door middel van een flyer.

Gekleed in tenue werd de Diezerstraat afgestruind op potentiële leden die wellicht interesse zouden hebben voor de sport en daarbij een kijkje zouden willen nemen tijdens de open dag. Alles werd in de strijd gegooid. Niet alleen vanaf onze kant, we kregen ook hulp uit verschillende hoeken. 

Flyeren

 Blue Hawks mocht de flyers in verschillende (sport)foto 1winkels neerleggen. Wanneer de klant een tasje meekreeg werd daar ook een flyer bij in gedaan. De mensen die met de fiets naar de stad zijn gegaan konden ook een flyer op hun bagagedrager vinden.

Niet met de fiets gegaan en ook niet in de stad geweest? Geen paniek, als je in de stad woont is je brievenbus niet vergeten!

foto 2

750 flyers in 2 uur tijd versleten!

Door het flyeren in de stad is er geprobeerd om veel mensen enthousiast te maken voor de sport. Veel uitspraken als: ‘Oh, daar speelt een klasgenootje van mij ook, die slaat altijd homeruns!’ of ‘Mijn vader heeft daar ook nog gespeeld, mooie sport!’ kwamen ook voorbij. Dit werd niet alleen door Blue Hawks gehoord, maar ook door langslopende mensen. Het woord verspreidde zich snel. Veel mensen bleven dan ook staan voor meer informatie.

Mocht de sport onbekend zijn geweest in Zwolle, dan is het dat nu zeker niet meer. 750 flyers werden in 2 uur tijd met veel enthousiasme versleten. Tijdens de open dag zelf wordt er ook nog geflyerd in het winkelcentrum van Holtenbroek.

foto 4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *