Derde plaats voor BeeBallers in Zeewolde

Het BeeBall-team van Blue Hawks heeft de derde prijs gewonnen op het BeeBall-toernooi in Zeewolde. De jonge Zwolse honkballers wonnen tijdens dit toernooi hun eerste wedstrijd van het seizoen.

In het zonovergoten Zeewolde stond honk- en softbalvereniging The Harriërs vandaag de hele dag in het teken van BeeBall. De Beeballers hebben niet alleen genoten van het springkussen, schminken en het vele eten, maar moesten ook een toernooi spelen tegen Blue Socks uit Veenendaal, Zuidvogels uit Huizen en gastheer The Harriërs. Één daarvan leverde de eerste winst voor Blue Hawks op.

De gehele dag was goed georganiseerd door The Harriërs. Zo zijn de BeeBallers begonnen met een gezamenlijke warming-up met de enige echte BEE (masscotte), waarvan alle kinderen een handtekening hebben mogen ontvangen.

Televisie-opnames

130713_beeball_semTijdens het toernooi hebben de kinderen het heel goed gedaan, de laatste wedstrijd van het toernooi hebben The Harriërs de teams door elkaar heen gemixt. Op deze manier konden de verschillende teams het één en ander van elkaar leren.

De dag werd afgesloten met een echte prijsuitreiking, waarbij de BeeBallers uit Zwolle de derde prijs in ontvangst mochten nemen. Na deze knappe prestatie hebben de BeeBallers nog een clinic gehad door ervaren BeeBall-coaches. Omroep Flevoland was aanwezig om televisie-opnames te maken. Een dag om niet snel te vergeten!

Uitslagen:
Blue Hawks – Blue Socks: 14-12
The Harriers – Blue Hawks: 10-5
Blue Hawks – Zuidvogels: 7-9

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *