De opbrengst van de Grote Clubactie is bekend

De verkoop van loten voor de Grote Clubactie heeft een prachtig bedrag opgeleverd voor Blue Hawks. Samen hebben we maar liefst 179 loten verkocht. Dat levert ons het mooie bedrag op van € 425,64.

Voor het tweede jaar op rij hebben we de lotenverkoop voor de Grote Clubactie alleen digitaal gedaan. In de afgelopen maanden hebben 33 personen samen 179 loten gekocht. Wat zijn we dankbaar voor al die leden, familieleden en vrienden die op deze manier een mooie bijdrage aan onze club hebben gedaan.

Vorig jaar haalden we met de online lotenverkoop met elkaar een bedrag op van € 308,40. Dit jaar hebben we dat bedrag overtroffen. Met een opbrengst van € 425,64 was de verkoop nog succesvoller dan vorig jaar.

Kijk of je een prijs hebt gewonnen

Deze week is de trekking gedaan van de Grote Clubactie. Heb jij 1 of meer loten via Blue Hawks gekocht? Vergeet dan niet te kijken of je een prijs hebt gewonnen. Je lotnummer heb je ontvangen per mail. Dit nummer kun je invullen in de lotchecker van de Grote Clubactie.

Bedankt voor jullie hulp!

Via deze weg willen we iedereen die een lot van ons heeft gekocht bedanken. Juist in deze tijd waarin we door de coronamaatregelen tijdens het seizoen minder opbrengsten hebben gehad dan andere jaren, is de opbrengst van de Grote Clubactie voor ons van enorm belang.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *