De Algemene Ledenvergadering komt er aan

We starten elk jaar met een Algemene Ledenvergadering (ALV). Daarin kijken we samen terug op het afgelopen jaar en kijken we vooruit naar het nieuwe jaar. Ook dit jaar organiseren we een ALV. We willen jullie daarvoor graag in de kantine ontvangen. Daarom hebben we besloten de ALV nog iets uit te stellen.

In deze tijd van online vergaderen hebben we de mogelijkheid om de Algemene Ledenvergadering online te houden. Maar veel liever doen we dat op een moment dat we ook echt bij elkaar kunnen komen. Zodat we alle zaken goed met elkaar kunnen bespreken. En elkaar ook gewoon weer even kunnen zien.

Nu is dat door de coronamaatregelen helaas nog niet mogelijk. We hopen dat binnenkort de maatregelen worden versoepeld. Dat kan het mogelijk maken om de ALV in de kantine te houden. We hebben daarom voor nu de ALV ingepland voor eind februari, met de mogelijkheid dit nog een beetje op te schuiven naar begin maart. Is het dan nog steeds niet mogelijk om een fysieke bijeenkomst te houden? Dan kiezen we er tegen die tijd alsnog voor om de ALV online te houden.

We zoeken een kascommissie

Voor de start van de ALV willen we onze jaarrekening voorleggen aan een kascommissie. Heb jij een uurtje vrij om de jaarrekening te controleren? Stuur ons dan een mail op info@bluehawks.nl. We kunnen jouw hulp goed gebruiken.

Tijdens de ALV willen we ook met jullie nadenken over een bijzonder initiatief om van 2021 een extra mooi seizoen te maken. Heb je idee├źn? Of zie jij kansen? Alles is mogelijk. Denk jij er alvast over na? Wil je het nu al delen? Mail ons dan: info@bluehawks.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *