Contributies in het seizoen 2014

Blue Hawks heeft gelukkig geen problemen met niet betalende leden. Afgelopen seizoen bleek uiteindelijk slechts 2% oninbaar te zijn. Op meer dan 100 leden is dat een prima getal. Niettemin willen we ook voor 2014 aandacht besteden aan de contributies.

Contributie is nodig om vaste lasten van Blue Hawks te betalen. Bijvoorbeeld de afdracht aan de honk- en softbalbond, de veldhuur en kosten voor gas, water en licht. Op drie momenten in het seizoen wordt contributie geïnd. Als je contributie betaalt, betekent dit ook dat je in aanmerking komt voor bepaalde verzekeringen via Blue Hawks. Voor jou is het als speler dus ook van belang om je contributie gewoon te betalen.

Als je als speler niet aan de betalingsverplichting kunt voldoen, ontvang je als herinnering een e-mail van de penningmeester. Deze e-mail wordt ook gestuurd naar je trainer of coach. Indien je binnen twee weken niet hebt gereageerd, of hebt betaald, kun je niet meer aan wedstrijden deelnemen. Hiervan word je in dat geval op de hoogte gesteld. Vervolgens wordt samen met jouw en je trainer of coach en de penningmeester naar een oplossing gezocht.

Heb je vragen over de contributie, dan kun je contact opnemen met het bestuur van Blue Hawks.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *