Bekijk voor een overzicht van bestuursleden, commissieleden en andere vrijwilligers de pagina Wie is wie.

Clubs kunnen WhatsAppen met ons wedstrijdsecretariaat: 06-43783418.

Bezoekadres:
Sportpark De Peterskamp
Bellinistraat 45
8031 LM Zwolle
info@bluehawks.nl
Postadres:
Postbus 494
8000 AL Zwolle
Rekeningnummer: NL72INGB0002283559
KvK-nummer: 40060848

Stuur ons jouw vraag

Velden met een * zijn verplicht.

  Voor en achternaam: *

  Woonplaats: *

  Leeftijd:

  E-mailadres: *

  Onderwerp: *

  Jouw vraag of bericht: *

   

   

   

  Jouw gegevens worden alleen gebruikt voor de verwerking van jouw vraag of opmerking. Lees ook onze Privacyverklaring.

  Routebeschrijving

  Auto: Vanuit het noorden: Vanaf A28 afslag Zwolle-Centrum. Aan het einde van de afslag rechtsaf. Bij de stoplichten naar rechts en meteen bij de eerstvolgende stoplichten naar links. Deze weg (Mozartlaan) volgen tot aan het winkelcentrum Holtenbroek. Hier naar links en de eerste weg naar rechts. Deze weg (Beethovenlaan) uitrijden tot het einde. Aan het einde rechts en meteen weer links de Bellinistraat in. Na 200 meter ligt het veld aan de linkerzijde. Parkeren tegenover de ingang aan de rechterzijde.

  Auto: Vanuit overige richtingen: Vanaf A28 afslag Zwolle-Centrum. Aan het einde van de afslag linksaf. Bij de stoplichten naar rechts en vervolgens bij de tweede stoplichten naar links. Deze weg (Mozartlaan) volgen tot aan het winkelcentrum Holtenbroek. Hier naar links en de eerste weg naar rechts. Deze weg (Beethovenlaan) uitrijden tot het einde. Aan het einde rechts en meteen weer links de Bellinistraat in. Na 200 meter ligt het veld aan de linkerzijde. Parkeren tegenover de ingang aan de rechterzijde.

  Openbaar vervoer: Vanaf station bus 2, halte Palestrinalaan (ter hoogte van de Elvis Presleyflat). Loop een klein stukje terug en sla de weg in tussen de flat en het grasveld. Dit is de Bellinistraat. Aan het einde aan de linkerhand ligt het complex van Blue Hawks.