Om deel te nemen aan de wedstrijden heb je ook een tenue nodig. Een honkbal- en softbaluniform bestaat uit verschillende onderdelen, namelijk een broek, een ondershirt, een overshirt, een riem, een cap en sokken.

Je kunt deze kleding zelf bestellen via de speciale Blue Hawks-clubpagina van SSK of van Covee. Hier vind je ook de actuele tarieven. Weet je niet zeker welke maat je nodig hebt? Neem dan contact op met de coördinator van de kleding. Je trainer of coach kan daarbij helpen.

Naar de clubpagina van SSK
Naar de clubpagina van Covee

Op een cap hoef je niet zo lang te wachten. Die hebben wij altijd op voorraad. Je bestelt al een cap voor € 11. Wil je een cap aanschaffen? Neem dan contact op met de coördinator van de kleding, of stuur ons een berichtje. Natuurlijk hoef je geen honkballer of softbalster bij Blue Hawks te zijn om een cap aan te schaffen!

Houd bij het bestellen van de kleding rekening met het volgende:

  • Voor de levertijd van de kleding moet je vaak rekening houden met zo’n 6 weken.
  • De kleur blauw voor Blue Hawks is Royal.
  • Kleding hoeft niet te worden voorzien van een naam of nummer (op de rug).
  • Kleding hoeft niet te worden voorzien van een bies op de broek.
  • De broeken worden standaard geleverd met 10 centimeter extra lengte. Dit betekent dat indien de broek te lang is, deze op maat moet worden gemaakt. Dit kan bij Covee Sports tegen een meerprijs van € 6. Het is echter niet zo moeilijk om dit zelf te doen of te laten doen.