Bwefar helpt Blue Hawks met Superlot

Blue Hawks neemt ook dit jaar deel aan de Grote Clubactie. Een groot aantal leden heeft zich ingezet om loten te verkopen om daarmee de clubkas te spekken. Enorme hulp daarbij kwam van Akim Bwefar, die voor zijn bedrijf Bwefar Rental BV een Superlot heeft aangeschaft.

De altijd enthousiaste Akim Bwefar, die  in het verleden zelf heeft gehonkbald bij Blue Hawks, heeft tijdens de Grote Clubactie een fikse bijdrage gedaan. Tijdens de verkoop van de loten heeft hij een speciaal Superlot gekocht. Dit lot staat gelijk aan vijftig gewone loten en zorgt ervoor dat Blue Hawks ineens een bedrag van € 120 verdient.

Deze maand reikte Jacqueline Karel namens Blue Hawks het Superlot uit aan Akim. Ze deed dat op de vestiging van Bwefar Rental BV aan de Simon Stevinweg in Zwolle. Jacqueline bedankte hem hartelijk voor zijn steun aan Blue Hawks.

Bwefar verzorgt professionele licht-, geluidstechniek en rigging ten behoeve van onder meer de meest uiteenlopende evenementen, theatervoorstellingen, televisieopnames en beurzen in binnen en buitenland. Dit jaar werd het bedrijf van Akim onderscheiden met de Nationale Business Succes Award in de categorie Licht- en geluidstechniek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *