Burgemeester en wethouders op bezoek

Burgemeester Henk-Jan Meijer en wethouders Jan Brink en Filip van As waren vandaag bij Blue Hawks om te helpen bij onderhouds-werkzaamheden, waaronder het schilderen van onze tribune. Het bezoek maakte deel uit van de ‘Tweedaagse van de Verbinding’ van het Zwolse college.

Het voltallige college van burgemeester en wethouders is gisteren en vandaag de stad in gegaan. Tijdens de ‘Tweedaagse van de Verbinding’ hebben zij zeventien bezoeken afgelegd. Hiermee werd het college geïnformeerd over het reilen en zeilen in de stad bij en door ondernemers, instellingen, verenigingen en scholen.

Ook honk- en softbalvereniging Blue Hawks mocht het college ontvangen. Zij werden op de hoogte gebracht van het entreeonderwijs op het Hoge Laar, het nieuwe initiatief dat is opgestart door de samenwerking van de verschillende sportclubs op sportparken Peterskamp en het Hoge Laar. Na een korte toelichting ging het gezelschap samen met de leerlingen van Deltion College en Groene Welle aan de slag.

Blue Hawks cap

Er werd onder meer geholpen bij schilderwerkzaamheden van de tribune en bij het groenonderhoud rondom het clubgebouw. Tussen de werkzaamheden door kregen de burgemeester en wethouders de kans om in gesprek te komen met de leerlingen. De begeleiding was in handen van docenten van Deltion College en Groene Welle.

Als dank ontvingen de wethouders een echte honkbalbal. De burgemeester had al een bal gehad toen hij een aantal seizoenen geleden het honkbal- en softbalseizoen had geopend met een ceremoniële pitch, wat hij overigens nog niet was vergeten, en kreeg daarom uit handen van voorzitter Jan nu een echte Blue Hawks cap. Foto’s van het bijzondere bezoek van het college zijn te zien via de Facebookpagina van Blue Hawks.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *