Breng je stem uit voor de All Star Game

Ben jij er klaar voor? De beste honkballers uit de Nederlandse hoofdklasse komen op zondag 16 juni naar Haarlem voor de All Star Game. Gaat Team South er voor de derde keer met de winst vandoor? Of is het dit keer weer de beurt voor Team North? Vanaf nu is het mogelijk om je stem uit te brengen voor het All Star Team.

Tijdens de All Star Game nemen twee teams met de beste hoofdklassespelers het tegen elkaar op. Team North staat onder leiding van Hans Lemmink (Corendon Kinheim) en is samengesteld uit spelers van L&D Amsterdam, Corendon Kinheim, Vaessen Pioniers en Mr.Cocker HCAW. Voor Team South, bestaande uit spelers van DOOR Neptunus, AdoLakers, Mampaey The Hawks en UVV, staat Evert-Jan ’t Hoen (DOOR Neptunus) aan het roer.

Beiden coaches gaven het startschot  voor de stemmingsronde voor de All Star Game. Van de vorige drie edities won Team South tweemaal. Alleen in 2011 wist Team North tot dusver te winnen. Voorafgaand aan de All Star Game wordt traditioneel de Homerun Derby gehouden.

Stemmen

Net als de afgelopen jaren heb je de de mogelijkheid om online te stemmen op jouw favoriete hoofdklassespelers. Stemmen kan tot en met maandag 3 juni via www.honkbalsite.com en www.knbsb.nl.

270513_all_star_game_flyer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *