Breng een lid aan en verdien € 50!

Dit seizoen heeft Blue Hawks een wel heel bijzondere actie. Als jij een nieuw lid aanbrengt voor ons juniorenteam, ontvang je € 50 korting op je contributie. De actie loopt het hele seizoen.

Blue Hawks start dit jaar met een geheel nieuw juniorenteam. Een team vanuit het niets opbouwen, is een enorme uitdaging. Maar wel van groot belang voor de club. Hiermee willen we namelijk de ideale basis leggen om in de toekomst onze jeugdleden door te kunnen laten stromen naar de verschillende seniorenteams. Voor dit nieuwe juniorenteam kunnen we nog nieuwe leden gebruiken en daar hebben we jouw hulp bij nodig!

Help jij mee zoeken naar nieuwe junioren? Dat is niet alleen voor jou interessant, maar ook voor het nieuwe lid, die jij aandraagt. Want jullie ontvangen dan allebei € 50 korting op je contributie. Voor het juniorenteam zijn wij op zoek naar jongens in de leeftijd van 15 tot en met 21 jaar. Elk lid kan eenmaal gebruikmaken van deze actie.

Het juniorenteam staat dit seizoen onder de deskundige leiding van de zeer ervaren coaches Patrick Dania en Jan Barneveld. Het team krijgt ondersteuning van Franklin Flocker en Nelson Tromp.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *