Blue Hawks zoekt trainers en coaches

Bij Blue Hawks is er plek voor iedereen. Jong en oud. En dat willen graag zo houden. De afgelopen jaren zijn we enorm gegroeid. Zo veel, dat we inmiddels al acht teams hebben. En volgend jaar willen we zelfs naar nog meer teams groeien. Omdat we elke speler wel de aandacht willen geven die hij of zij verdient, zoeken wij extra trainers en coaches.

In een parkachtige omgeving trainen wij op twee mooie volwaardige velden. Ons softbalveld is, als eerste softbalveld in Europa, voorzien van LED-verlichting. We hebben niet alleen leden uit Zwolle, maar ook uit zo’n zeventien omliggende gemeenten.

De afgelopen vijftien seizoenen veroverden onze teams samen al negentien kampioenschappen. Maar naast prestaties is sportiviteit en respect bij ons nog veel belangrijker. We willen iedereen een plek geven om veilig en met plezier te laten honkballen en softballen. Dat zie je terug in al onze teams. En daar zijn we eigenlijk best trots op.

Wij zoeken jou!

Om onze groei verder door te zetten, zijn we op zoek naar nieuwe trainers en coaches. Voor verschillende teams. Van jeugd tot senioren. We willen ons kader niet alleen uitbreiden met hoofdcoaches, maar ook met mannen en vrouwen die als trainer of als assistent-coach onze teams willen ondersteunen.

Wil jij als lid van Blue Hawks je op een hele andere manier eens inzetten voor de club? Ben jij een jeugdouder en wil je nog meer betrokken raken bij het team van je zoon of dochter? Meld je dan aan als trainer of coach. Maar ook als je nog geen lid bent van Blue Hawks en je hebt ervaring als trainer of coach, dan ben je bij ons zeer welkom.

Wat bieden wij?

  • Gretige en enthousiaste spelers in teams voor alle leeftijden.
  • Een gezellige en sportieve sfeer.
  • Wij betalen je contributie.
  • We vergoeden kosten voor een TC-opleiding.
  • Ondersteuning van onze ervaren Technische Commissie.
  • Een gemotiveerde groep collega coaches om kennis mee te delen.

Nieuwsgierig geworden? De TC komt graag met je in contact! Je kunt een e-mail voor meer informatie sturen naar tc@bluehawks.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *