Blue Hawks Vriendentoernooi op 10 juni

Het meest gezellige toernooi van Blue Hawks komt er weer aan! Verzamel je vrienden en schrijf je nu meteen online in. De derde editie van het Blue Hawks Vriendentoernooi wordt gehouden op maandag 10 juni (tweede pinksterdag). Het toernooi wordt weer afgesloten met een gezamenlijke barbecue.

Blue Hawks staat ook dit jaar op Tweede Pinksterdag weer in het teken van gezelligheid, sportiviteit en plezier. Mis het niet. Tijdens het Vriendentoernooi wordt door de deelnemende teams slowpitch softbal gespeeld.

Aan het Blue Hawks Vriendentoernooi kun je met een zelf samengesteld team deelnemen. Ervaring is niet nodig. Jouw team moet uit minimaal negen spelers bestaan, waaronder in ieder geval drie dames. De minimale leeftijd voor alle spelers is vijftien jaar.

Het toernooi start rond 11.30 uur. De laatste wedstrijden zijn rond 16.30 uur afgelopen. Aansluitend wordt vanaf circa 17.00 een barbecue gehouden.

Aanmelden

Vanaf nu kun je een eigen team aanmelden voor het Blue Hawks Vriendentoernooi. Aanmelden kan tot 27 mei 2019 online via onderstaand formulier. De kosten bedragen € 15 per persoon. Dit is inclusief barbecue en exclusief drankjes. De kosten voor deelname aan het toernooi zonder de barbecue bedragen € 5. Na je aanmelding ontvang je betaalinstructies om je inschrijving af te ronden.

Er is een beperkte plaats voor teams. Zorg dus dat je jouw team tijdig inschrijft. Bij inschrijvingen krijgen teams met een lid van Blue Hawks voorrang.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *