Blue Hawks opent seizoen feestelijk

Het nieuwe honk- en softbalseizoen voor Blue Hawks is officieel geopend. Tijdens een feestelijke middag is de eerste ceremoniële bal gegooid. Veel leden van Blue Hawks, familie en anderen geïnteresseerden waren naar Sportpark Peterskamp gekomen om de eerste thuiswedstrijden van het heren honkbal- en dames softbalteam bij te wonen.

Voorafgaand aan de honkbalwedstrijd van het eerste team tegen Knickerbockers uit Soest werd de ceremoniële eerste bal gegooid door Jan Ringnalda, Martine en Martin Brinkhuis. Blue Hawks bedankte dit drietal daarmee voor hun inzet de afgelopen jaren voor Blue Hawks. Na het gooien van de eerste bal kregen zij uit handen van het bestuur een bos bloemen. Een woord van dank was er ook voor René Cornelissen, die door een blessure niet aanwezig kon zijn.

De festiviteiten werden voorafgegaan door een korte demonstratie van het BeeBall-team. Elke speler uit het jongste team van Blue Hawks mocht een bal slaan en vervolgens onder luid applaus voor high-fives een ronde maken langs de spelers van Blue Hawks, Knickerbockers en mascotte Joep.

Feestelijk

170416_opening_seizoen16Ook werd een prijs uitgereikt aan Job Clement. Hij had afgelopen najaar voor Blue Hawks de meeste loten verkocht voor de Grote Clubactie. Uit handen van Jacqueline ontving hij een waardebon van € 25. Een speciale eervolle vermelding was voor Martina Vaandering, die namens de seniorenleden de meeste loten had verkocht.

Een springkussen, een popcornmachine, broodjes hamburgers en muziek maakten deze middag extra feestelijk. Het springkussen en de popcornmachine waren gratis beschikbaar gesteld door Bart Koster Party Catering. De muziek was mogelijk gemaakt door Bwefar. Helaas konden de honkballers de dag niet opluisteren met winst. De Zwolse ploeg verloor met 4-12 van Knickerbockers. Eerder op de middag waren de softbalsters van Blue Hawks wel succesvol tegen The Blokes uit Veendam: 17-5.

Foto’s van de opening van het seizoen zijn te zien via de Facebookpagina van Blue Hawks.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *