Blue Hawks ondertekent Fair Play-convenant

Bij Blue Hawks hebben we een klimaat waarin iedereen elkaar respecteert, helpt en waardeert. Dat willen wij graag aan iedereen laten zien. Daarom is Blue Hawks met ingang van dit nieuwe seizoen een echte officiële Fair Play-vereniging.

Voorafgaand aan de officiële opening van het nieuwe honkbal- en softbalseizoen ondertekende voorzitter Jan Egbertsen zondag 19 april het Fair Play-convenant van SportService Zwolle. Bij de ondertekening was ook de mascotte Joep aanwezig.

Namens SportService Zwolle was Marco Welink aanwezig. Hij overhandigde Blue Hawks het bekende met de hoofdafspraken van het Fair Play-beleid. Dit bord krijgt een vaste plaats in de kantine. De ondertekening van het convenant kon rekenen op veel belangstelling.

Sportiviteit en respect

190415_fair_play_convenant2Het nieuwe beleid heeft vorm gekregen door onze coördinator Fair Play Arno de Swart. Vanaf nu krijgt sportiviteit en respect een vast onderdeel binnen de trainingsprogramma’s van de teams. Daarnaast wordt op een aantal momenten in het seizoen op een speciale manier stil gestaan bij Fair Play. Hierover hoor je later meer.

Het Fair Play-beleid heeft een vaste plek gekregen binnen onze website. De uitgangspunten en de gedragsregels kun je terugvinden via www.bluehawks.nl/fairplay (onder de knop Clubinfo). Nieuwe leden worden via het aanmeldformulier gewezen op het Fair Play-beleid.
Kom jij een situatie tegen, die niet past binnen het nieuwe Fair Play-beleid? Neem dan eens contact op met je trainer, coach het bestuur, of onze coördinator Fair Play.

Blue Hawks is Fair Play!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *