Blue Hawks komt tekort tegen Rangers

Om koploper Moorfielders nerveus te maken moest er vandaag twee punten gepakt worden tegen Radboud Rangers.
De Rangers die uit waren op revanche nadat de Zwollenaren eerder dit seizoen in een uitwedstrijd twee punten wisten te pakken, namen dit keer de verdiende punten mee naar huis. Blue Hawks dat aan slag flink tekort kwam, zag ook de koploper verliezen waardoor er nu vijf teams strijden om het kampioenschap.

Renjie gaf afgelopen week zijn visitekaartje af als startend werper voor de Zwollenaren, waardoor hij deze zondag opnieuw de eerste keus was van Coach Cornelissen. Tot aan de vierde inning hield hij samen met catcher John de nul. Helaas voor hem had de pitcher van de Rangers hetzelfde script gelezen.
Aan slag waren de Haviken niet scherp. Curveballen werden te laat gezien en belandden dan ook vaak alszijnde pop up’s in de handschoen van de tegenstander.

Heren honkbal 01 juni Appie

Defensief stond net als afgelopen weken het team als een huis.
Meerdere knappe vangballen van buitenvelder Johan en een uitmuntend spelende Yan Kei hielpen zijn team om in ieder geval de nul te behouden.
Nadat Renjie werd vervangen door Marten werd het in de vijfde inning toch 0-1 voor de uitploeg, wat Wybren snel ongedaan wist te maken in diezelfde inning (2-1)

Van die voorsprong kon de ploeg genieten tot aan de zevende inning toen het alsnog mis ging.
Een vergeslagen bal richting het linksveld belandde bij het hek waardoor de punten binnen stroomden. Na de zevende inning waarin de Blue Hawks één punt wisten te bemachtigen keek het tegen een 3-4 achterstand aan. De hoop om terug te komen werd teniet gedaan door een vergeslagen bal richting het linksveld waardoor de achterstand op liep top 3-6. Een score wat de heren niet meer recht konden zetten.

Heren honkbal 01 juni Marten

Lichtpuntje was het verlies van de koploper waardoor de strijd om het kampioenschap nog flink spannend blijft. Koploper Moorfielders komt komende week naar Zwolle, kan Blue Hawks voor een stunt zorgen? Kom aanmoedigen!

Zondag 8 Juni
14:00

Foto’s afkomstig van:

Stephan van Tilburg
Fotograaf Blue Hawks heren honkbal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *