Jan geeft een toelichting op de situatie bij Blue Hawks.

Blue Hawks in schijnwerpers op congres

Blue Hawks heeft zich vanmiddag in Hotel Bergse Bossen in Driebergen tijdens de tweede editie van het jaarlijkse congres van de honk- en softbalbond KNBSB kunnen presenteren als een good practice. Het congres werd bijgewoond door bondsofficials en vertegenwoordigers van een groot aantal verenigingen in Nederland.

Het KNBSB congres stond vandaag in het teken van Ledengroei. Eén van de sprekers in de ochtend was Johan Wakkie, de voormalig directeur van de hockeybond KNHB, die de hockeysport in Nederland heeft geprofessionaliseerd.

Tijdens het middag gedeelte konden de aanwezigen deelnemen aan diverse workshops, met onderwerpen als Vrijwilligersbeleid, Ledenwerving en ledenbehoud, Technisch kader en de Rol van het Clubhuis. Met name de workshop van hoofdklassespeler Niels van Weert werd goed bezocht. Hij gaf een toelichting op de methodiek ‘Meer vrijwilligers in kortere tijd’.

Video

Bij de sessie over Ledenwerving en ledenbehoud mocht Blue Hawks zich presenteren als good practice. Daarvoor waren bestuursleden Jan en Rogier in Driebergen aanwezig. De presentatie werd aangevuld met een spectaculaire video, die Jop had gemaakt over Blue Hawks.

In zijn toespraak vertelde Jan kort over enkele successen, die Blue Hawks de afgelopen seizoenen heeft geboekt. Door de enorme stijging van leden heeft Blue Hawks inmiddels de beschikking over negen teams.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *