Opnames bij Blue Hawks voor item RTV Oost

De regionale omroep RTV Oost heeft vanavond tijdens de softbaltraining van het damesteam van Blue Hawks opnames gemaakt. De opnames maken deel uit van een item over het project bewust verlichten van de gemeente.

Met behulp van de gemeente heeft Blue Hawks vorig jaar veldverlichting gekregen. Door middel van de lichtmasten kunnen de teams van Blue Hawks nu langer doortrainen, waardoor er meer ruimte voor de club is om te groeien.

Bij de realisatie van de lichtmasten is gekozen voor LED-verlichting. Daarmee heeft Blue Hawks niet alleen aangesloten bij de duurzaamheidsambitie van de gemeente Zwolle, maar is het bovendien de eerste honk- en softbalvereniging van Nederland geworden met LED-verlichting. Het veld in Zwolle is zelfs het eerste softbalveld in heel Europa met LED-verlichting.

Bijzondere projecten

In het kader van bewust verlichten door de gemeente Zwolle worden door RTV Oost bijzondere projecten uitgelicht. Daarbij is ook de keuze gevallen op de veldverlichting van Blue Hawks. Vanavond werden daarom opnames gemaakt tijdens de training van het dames softbalteam.

Het item wordt vrijdag vanaf 17.00 uur uitgezonden in het dagelijkse nieuwsprogramma Overijssel Vandaag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *