Blue Hawks in gesprek met KNBSB

De honk- en softbalbond KNBSB heeft in 2013 vanuit het Meerjaren Beleidsplan ingezet op het versterken van de verenigingen om te komen tot ‘Vitale honkbal- en softbalverenigingen’. In het kader daarvan is de KNBSB gisteren op bezoek geweest bij Blue Hawks.

Om uitvoering te geven aan het Meerjaren Beleidsplan bezoeken drie accountmanagers van de KNBSB dit jaar verschillende vooraf geselecteerde verenigingen voor een-op-een gesprekken.

Ook de ontwikkelingen en de groei bij Blue Hawks is bij de KNBSB niet onopgemerkt gebleven. Dit heeft er al toe geleid dat Blue Hawks als ‘good practice’ is opgenomen in de nieuwe digitale kennisbank van de KNBSB. Daarnaast is gisteren accountmanager Corinne van de Griendt in Zwolle op bezoek geweest om zich door het bestuur bij te laten praten over de ontwikkelingen bij Blue Hawks.

Stellingen

Aan de hand van 23 stellingen is gesproken over hoe de vereniging op dit moment functioneert, waar de vereniging naar toe wil en welke ontwikkelingen er spelen. Ook is er gesproken waar de KNBSB kan bijdragen.

Voor het bestuur is het een aangename kennismaking en een leerzame avond geworden. De input van het verenigingsgesprek wordt gebruikt bij de afronding van het beleidsplan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *