Nominatie Blue Hawks voor Stimuleringsprijs

Honk- en softbalvereniging Blue Hawks is één van de drie genomineerden voor de Stimuleringsprijs van het Jaar 2013. De winnaar wordt gekozen tijdens het Sportgala Zwolle, dat op 25 januari 2014 wordt gehouden in het Landstede Sportcentrum. Help Blue Hawks en breng nu uiterlijk 15 januari online je stem uit!

Tijdens het Sportgala Zwolle worden op 25 januari prijzen uitgereikt aan onder meer de Sportman, de Sportvrouw en de Sportploeg van het afgelopen jaar. Genomineerde sporters zijn onder andere Michel Mulder, Reinder Nummerdor (beachvolleybal), Lotte van Beek (schaatsen) en Kirsten Wild (wielrennen).

Blue Hawks is genomineerd voor de sportstimuleringsprijs. Een erkenning waar wij als club ontzettend trots op kunnen zijn. We hebben er de afgelopen twee jaar ook hard voor gewerkt. Met drie nieuwe teams in verschillende leeftijdsklassen, een volledig nieuw bestuur en zeven hardwerkende commissies hebben we de afgelopen twee jaar een stabiele club neergezet.

Unieke prestatie

De prestaties bleven niet achter. Vorig jaar werden al alle drie de honkbalteams kampioen. Een unieke prestatie voor ons als club. Dit seizoen werd ook het heren softbalteam kampioen. Dit team gaat nu in 2014 spelen op het één na hoogste niveau van Nederland. Maar er gebeurde nog veel meer. Zo kreeg Blue Hawks bezoek van twee honkbalinternationals en namen nationale toppers deel aan het Zwolse Slowpitch Toernooi

Aan het begin van het seizoen passeerde Blue Hawks al de magische grens van honderd leden. Dat gebeurde onder meer door enkele ludieke acties. Zo werd in het voorjaar het standbeeld van Thorbecke bij het station van Zwolle een week lang uitgedost in het clubuniform van Blue Hawks. Komend jaar hopen we de mijlpaal van 120 leden te bereiken.

Groeien

271213_thorbecke_bluehawksBlue Hawks staat ook in 2014 niet stil. Ook komend jaar proberen we weer een international naar Zwolle te halen. Daarnaast is een speciale commissie bezig om veldverlichting te realiseren. Voor ons is dat de basis om verder te groeien. We hopen met veldverlichting volgend jaar te groeien van acht naar elf teams. Daarnaast zijn we in gesprek om ons als club maatschappelijk nog meer in de wijk te profileren en de helpende hand te bieden aan groepen uit Holtenbroek die dat nodig hebben.

Voor ons is het seizoen 2013 een zeer succesvol jaar geworden. Het zou bijzonder zijn om dat te kunnen bekronen met de sportstimuleringsprijs. Maar daarvoor hebben we jouw hulp nodig! De winnaar voor deze categorie wordt namelijk volledig bepaald door de stemmen van het publiek. Stemmen kan tot en met 15 januari via de website sportgalazwolle.nl/stemmen.

Tegenstanders

Dat wordt geen eenvoudige opgave voor Blue Hawks. In de categorie Stimuleringsprijs van het Jaar 2013 neemt Blue Hawks het op tegen twee ‘grote’ tegenstanders. De andere genomineerden zijn namelijk HC Zwolle, dat is ontstaan uit een fusie tussen de hockeyclubs Tempo ’41 en ZMHC, en Sportpark Marslanden, waarbij negen verschillende verenigingen hun krachten in een stichting hebben gebundeld. Steun jij Blue Hawks? Breng uiterlijk 15 januari je stem uit op Blue Hawks via de website sportgalazwolle.nl/stemmen!

De presentatie van het Sportgala Zwolle is in handen van voormalig profvoetballer Gerard Marsman en wielrenster Marijn de Vries.

3 Reacties

  1. ik heb mijn stem uitgebracht.
    Iedereen, mobiliseer je omgeving om ook te stemmen
    We go for it

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *