Blue Hawks doet mee aan de AH Sportactie

De maand september wordt dé maand om onze sport en onze sportclub in de spotlights te zetten. Op 4  september start een landelijke spaaractie op sport met Albert Heijn. De AH Sportactie biedt Blue Hawks de gelegenheid mensen kennis te laten maken met ons.

Klanten van Albert Heijn kunnen vanaf 4 september per spaarkaart drie weken bij alle 900 Albert Heijn winkels sparen voor 5 keer gratis sporten naar keuze. Klanten kunnen tot en met 1 oktober de spaarkaart inwisselen bij de kassa voor een actiecode.

Zowel jong als oud kan via de website www.ahsportactie.nl tot en met 4 december op zoek naar sportactiviteiten die in hun buurt worden aangeboden. Ook bij onze club kan van 4 september tot en met 3 december (14 weken lang) een volle spaarkaart worden ingewisseld.

Sportactiviteiten bij Blue Hawks
Klanten van Albert Heijn kunnen met deze AH Sportactie zelf ontdekken welke sport(club) bij hen past. Tevreden sporters hopen we na afloop van de actie natuurlijk terug te zien als nieuw lid van Blue Hawks.

Op de website www.ahsportactie.nl staat vermeld op welke momenten spaarders kunnen sporten. Bij onze club kan iedereen met een volle spaarkaart aan vijf gratis proeftrainingen meedoen. Hiervoor kunnen ze aansluiten bij onder meer de jeugdtrainingen, of de trainingen van ons recreantentean.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *