Bijzondere gast zondag op bezoek

Blue Hawks krijgt zondag 19 april een bijzondere gast op bezoek tijdens de officiële opening van het nieuwe honkbal- en softbalseizoen. De feestelijkheden worden bijgewoond door de bekende mascotte Joep.

Joep bezoekt Blue Hawks om de kick-off bij te wonen van het nieuwe Fair Play-beleid. Voorafgaand aan de honkbalwedstrijd tussen Blue Hawks en Blue Socks om 14.30 uur ondertekent Blue Hawks het convenant ‘Fair Play scoort!, ook bij sportverenigingen’. Daarmee wil Blue Hawks haar leden een veilige en sportieve omgeving blijven aanbieden.

De mascotte Joep staat voor Fair Play. Hij bezoekt diverse evenementen waar Fair Play centraal staat. Zondag is hij ook voor het eerst te zien op de velden van Blue Hawks. Joep woont onder meer de bijzondere demo van onze BeeBallers bij, die vanaf 14.00 uur op het hoofdveld laten zien wat ze in huis hebben. Aansluitend op de demo wordt het convenant ondertekend.

Joep is niet de enige bijzondere gast zondag 19 april. Behalve Joep komt ook Akim Bwefar op bezoek. Hij gaat de ceremoniële eerste bal gooien. Zorg dat je het niet mist en kom ook zondag om 14.00 uur naar Blue Hawks. Voor kinderen is een springkussen aanwezig. De toegang is gratis!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *