Bijzonder bezoek op tweede dag All Star Camp

De tweede dag van het All Star Camp stond vandaag in het teken van de clinic van de internationals Diegomar Markwell en Kevin Kelly. Morgen wordt het driedaagse kamp afgesloten met een laatste wedstrijd.

Markwell en Kelly hadden in de ochtend nog in Hoofddorp een training met het Nederlands honkbalteam. Na afloop reisden de twee pitchers van landskampioen Curaçao Neptunus direct door naar Zwolle voor het All Star Camp.

De tweede dag van het All Star Camp was begonnen met nieuwe trainingen. Door de deelnemers werd fanatiek aan de verschillende oefeningen deelgenomen. Al een klein beetje was de spanning merkbaar voor de komst van de twee internationals, die zaterdag met Nederland van start gaan tijdens het internationale World Port Tournament in Rotterdam.

Wereldkampioen

Met Markwell en Kelly stond er vanmiddag een brok aan ervaring op het veld van Blue Hawks. Voormalig profhonkballer Markwell debuteerde al in 2004 voor Oranje en werd met het Nederlands team Europees kampioen en zelfs wereldkampioen. Kelly komt sinds 2014 uit voor het Nederlands team. Eerder won hij onder meer met Western Oklahoma State University de NJCAA Division II World Series en kwam hij uit voor het nationale team van Curaçao.

140715_clinic_markwell_kellDe twee spelers van Curaçao Neptunus leerden de deelnemers aan het All Star Camp vandaag de fijne kneepjes van het gooien en fielden. Tussendoor kregen de jonge honkballers de kans om de spelers het hemd van de lijf te vragen. Na afloop van de clinic was er tijd voor een groepsfoto, handtekeningen en mocht elke speler met Markwell en Kelly op de foto.

Generale repetitie

In de avond werd alvast geoefend voor de afsluitende wedstrijd van het All Star Camp. Al snel werd duidelijk dat er al veel was opgestoken door de deelnemers. Het leverde een spannende generale repetitie op voor de drie teams.

Morgen wordt het honkbalkamp afgesloten met de laatste trainingen en de afsluitende wedstrijd. Dan komt er een einde aan de succesvolle eerste editie van het All Star Camp in Zwolle.

1 Reactie

  1. Bedankt voor een superleuk georganiseerd kamp en de prima leiding.
    Zeker voor herhaling vatbaar volgend jaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *