Bestuur spreekt over investeringen

Het bestuur heeft afgelopen week tijdens de bestuursvergaderingen gesproken over onder meer de investeringen in 2014 en over een voorstel van het damesteam voor een aangepast shirt.

In 2014 komt een groot aantal kosten op ons af. Inmiddels hebben we als club een nieuwe ladder moeten aanschaffen om sponsorborden aan het hek te kunnen bevestigen. Ook wordt voor het nieuwe seizoen een forse investering gedaan in nieuw materiaal. Hierover lees je binnenkort meer op de website.

Verder is de begroting van de accommodatiecommissie besproken. Blue Hawks besteedt dit jaar circa € 447 aan het opknappen van de accommodatie. Dit bedrag staat los van het schilderwerk aan het clubgebouw en de dug-outs, waarvoor een sponsordeal is afgesloten.

Spaarbedrag

Al deze investeringen zorgen er wel voor dat Blue Hawks een klein deel van het gewenste spaarbedrag van € 3000 uit 2013 moet benutten. Ook heeft het bestuur hierdoor voorlopig moeten afzien van het voornemen om een verrijdbare backstop te laten realiseren en de tribune bij het honkbalveld op te laten knappen.

Tijdens de bestuursvergadering is ook gesproken over nieuwe shirts voor het dames softbalteam. De speelsters willen graag een softbalshirt. Hierover zijn enkele afspraken gemaakt. Inmiddels heeft het team de keuze gemaakt voor een shirt zonder mouwen. Dit shirt wordt binnenkort beschikbaar gemaakt via de webshop van kledingleverancier Covee.

De volledige notulen van de bestuursvergadering zijn beschikbaar via de Ledenpagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *