Bestuur kondigt vertrek aan

Na zes jaar treedt het voltallige bestuur van Blue Hawks per 1 januari 2018 af. Niet uit onvrede, benadrukte voorzitter Jan Egbertsen tijdens de Algemene Ledenvergadering, maar om ruimte te geven aan een nieuw bestuur met nieuwe en frisse ideeën.

Het bestuur heeft ervoor gekozen het besluit om zich niet herkiesbaar te stellen, vroeg bekend te maken. Hiermee hopen de bestuursleden dat er tijdig nieuwe kandidaten opstaan en er wellicht al vanaf het najaar samen kan worden gewerkt aan een nieuw beleidsplan voor de beleidsperiode 2018-2020.

Het bestuur, bestaande uit Jan, Erika en Rogier, heeft er dan twee zittingstermijnen opzitten en is blij hiermee voor een stabiele periode te hebben gezorgd, waarbinnen zij de club financieel en organisatorisch weer flink op de rit hebben gekregen. Met de gezonde basis die er nu staat en de plannen die op komst zijn door de toetreding tot de Stichting OmniSport Zwolle, komen er interessante en uitdagende kansen aan voor het nieuwe bestuur.

Als er geïnteresseerden zijn, kunnen zij zich in de loop van dit seizoen melden bij het bestuur. Dat kan ook vrijblijvend om eerst meer informatie in te kunnen winnen over taken en inzet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *