Bestuur en commissies Blue Hawks herkozen

Het voltallige driehoofdige bestuur van Blue Hawks is gisteravond herkozen. Daarnaast wordt het bestuur ondersteund door zeven commissies. Dat was de belangrijkste uitkomst van de goedbezochte Algemene Ledenvergadering.

Met de herbenoeming van de drie bestuursleden gaat het bestuur een nieuwe tweede termijn van drie jaar in. Tijdens de Algemene Ledenvergadering werden ook de commissieleden (her)benoemd. Daarmee start Blue Hawks de nieuwe beleidsperiode met een gezonde structuur. Zowel de bestuurs- als commissieleden hebben eerder al de intentie uitgesproken om de drie jaar vol te maken.

Tijdens de ALV werd verder het beleidsplan, de enigszins vernieuwde organisatiestructuur en het technisch beleidsplan officieel gepresenteerd. In het technisch beleidsplan is de komende jaren meer aandacht voor samenwerking tussen de trainers en coaches. Ook werden de contributies voor het nieuwe seizoen vastgesteld. Deze gaat voor jeugdleden met € 5 per jaar omhoog. Seniorenleden, met uitzondering van de Recreanten, betalen per jaar € 10 extra.

Veldverlichting

Deze verhoging is nodig om deels de verhoging van de veldhuur op te kunnen vangen. Deze verhoging is een gevolg van de komst van de veldverlichting. Over de komst hiervan werd gisteren eveneens een toelichting gegeven. De verwachting is dat de lichtmasten al medio volgende maand kunnen worden geplaatst, zodat ze voor de start van het nieuwe seizoen officieel in gebruik kunnen worden genomen. Blue Hawks wordt dan de eerste Europese honk- en softbalclub met LED-verlichting.

De documenten voor de gisteren gehouden Algemene Ledenvergadering zijn nog beschikbaar via de Ledenpagina. De notulen van gisteren komen later deze week ook beschikbaar via de Ledenpagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *