Bestuur aan de slag met nieuw beleidsplan

De afgelopen drie jaar hebben we met z’n allen hard gewerkt aan de uitvoering van het beleidsplan 2012-2014. Die periode is nu bijna ten einde en dus is het bestuur begonnen met een aanzet voor een vernieuwd beleidsplan voor de komende drie jaren.

De uitvoering van het beleidsplan 2012-2014 heeft voor een aantal grote successen gezorgd. De meest zichtbare is de enorme ledengroei. In drie jaar tijd is het aantal leden van Blue Hawks verdubbeld. We zijn van zestig naar 120 betalende leden gegaan.

Mede door die groei zijn er ook veel nieuwe eisen en wensen gekomen vanuit de club. Om in kaart te brengen hoe Blue Hawks er op dit moment voor staat, heb je de afgelopen twee maanden via de website een enquête kunnen invullen.

Speerpunten

Deze enquête heeft de basis gelegd voor het gesprek van het bestuur met de commissies. Samen hebben zij vorige week dinsdag gesproken over de nieuwe speerpunten voor in het beleidsplan 2015-2017. Ook de bestuursvergadering van afgelopen donderdag stond voor een groot deel in het teken van het nieuwe beleidsplan.

De komende weken gaat het bestuur met de speerpunten aan de slag om een conceptversie van het beleidsplan op te stellen. Die moet begin november gereed zijn. De leden krijgen dan de kans om hun mening over de inhoud te geven, waarna het plan nog eenmaal met de commissieleden wordt besproken. De presentatie van het nieuwe beleidsplan gebeurt tijdens de eerste Algemene Ledenvergadering van 2015.

Notulen

Meer informatie over het nieuwe beleidsplan kun je lezen in de notulen van de commissie- en bestuursvergadering. Deze notulen kun je downloaden via de besloten Ledenpagina. Als je vragen hebt over de speerpunten, de inhoud, de procedure, of over andere zaken, dan kun je altijd terecht bij één van de bestuursleden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *