Bericht van het bestuur: nieuw materiaal

Het seizoen is begonnen en de eerste balans kan worden opgemaakt. Die is zeer gunstig. Niet alleen omdat van de zeven competitieteams maar liefst zes hun eerste wedstrijd van het seizoen hebben gewonnen, maar vooral omdat de meeste teams nu al goed gevuld zijn met spelers. Dat biedt hoop en zeker kansen voor de toekomst.

Vorig jaar is veel werk verzet door al deze spelers en andere leden van Blue Hawks. Op en naast het veld. We hebben daardoor als club veel bereikt. We hebben ook een punt bereikt waarop we gelukkig als bestuur hebben kunnen besluiten om fors te investeren in nieuw materiaal.   Hiervoor is de Technische Commissie aan de slag gegaan. Al eerder heeft de TC in kaart gebracht wat een team minimaal aan materiaal nodig heeft. Daarbij is ook met name gekeken naar veiligheid. Op basis van die informatie is een inventarisatie gemaakt van het beschikbare materiaal van alle teams. Hierna hebben de coaches van elk team de kans gekregen om een wensenlijst in te dienen.

Al met al is dit een best grote klus geworden. Maar uiteindelijk is vorige maand het materiaal besteld en is dat vorige week geleverd. Daar zat van alles tussen. Van helmen tot knuppels en van catcheruitrusting tot materiaaltassen.

Het nieuwe materiaal is voor de club een forse investering geweest. Maar we zijn blij deze te kunnen doen en dat kan alleen omdat jullie je met passie inzetten voor de club. Het nieuwe materiaal geeft ons meteen een goede basis om mee verder te werken. Met de minimale materiaaleisen per team en de huidige invetarisatie is nu inzichtelijk wanneer teams nieuw materiaal kunnen krijgen. Dit moet uiteindelijk worden omgezet tot een nieuw en helder beleid, zodat én voor teams altijd duidelijk is wanneer en op wat voor manier zij materiaal kunnen aanvragen én dat DE CLUB niet voor onvoorziene uitgaven komt te staan.

Als laatste, let goed op je materiaal en vooral: geniet van het nieuwe materiaal. Play Ball!

Namens het bestuur,
Rogier van Zon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *