Belangrijk krantenknipsel gevonden!

Aangezien de jeugdleden binnenkort samenkomen om het mysterie op te lossen rondom de afgesloten ruimte, heeft het bestuur besloten om de archieven in te duiken. Tijdens de zoektocht hebben zij meerdere foto’s en krantenartikelen gevonden omtrent de renovatie. Tijdens het zoeken kwamen zij een merkwaardig krantenknipsel tegen. Misschien kan dit de jeugdleden helpen tijdens de jeugdactiviteit op 7 november. 

Niet alleen dit krantenknipsel trok hun aandacht, maar ook enkele geluidsfragmenten en filmpjes omtrent het onderzoek van de politie. De heer S. Pook is meerdere malen verhoord en deze fragmenten zijn vrijgegeven. Helaas zijn er enkele van beschadigd, maar doet het bestuur hun uiterste best om deze te restaureren. Indien er iets bruikbaars gevonden wordt, zetten zij dit daarop. Houd deze week de website goed in de gaten.

Wil je je teamgenoten komen helpen tijdens deze spannende avond? Ben jij ook benieuwd waarom de ruimte niet open kan en naar het verhaal rondom Simon Pook en zijn werklieden? Geef je dan nu op! Aanmelden kan nog tot vrijdag 1 november via acbluehawks@gmail.com

Krantenknipsel
Klik op de afbeelding voor een grotere weergave

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *