BeeBallwedstrijden in Meppel een succes!

Met een grote groep BeeBallers is Blue Hawks vanmorgen richting Meppel gegaan. De Zwolse BeeBallers hebben er wederom voor gekozen om het team op te splitsen in 2en. ‘Blue Hawks 1’ had zijn team gevuld met BeeBallers als Sem, Sofie, Matz, Job, Thijs en Lamar.
‘Blue Hawks 2’ mocht zich vertegenwoordigen met Christiano, Owen, Fré, Tim en Tobias.

Voor Sofie en Tobias was dit hun eerste wedstrijd. ‘Ik vind het wel een beetje spannend hoor, maar gelukkig laat mijn broertje goed zien hoe het moet’ aldus Sofie. Van die spanning onder de spelers was op het veld niks meer te merken. Met twee keer een verlies, maar ook twee keer een winst kunnen de jonge talenten uit Zwolle trots zijn.

foto 2
Blue Hawks 2 – Blue Devils

Sterk tegen Caps, Hoogeveen.

Beide teams van Blue Hawks lieten zich niet uit het veld slaan. Aan slag waren Tim,Job en Christiano de uitblinkers van de dag, met meerdere homeruns wisten zij de BeeBallers over de thuisplaat te slepen. Verdedigend waren Sem, Job en Thijs erg sterk. Met 3 nullen achter elkaar van Sem, door te tikken, maar ook perfecte aangooien van Job en Thijs, werd de tegenpartij toch wel bang. De vierde nul kwam ook wel erg dichtbij door een net gemiste vangbal van Sem. Sofie maakte de tegenstander helemaal van slag door al zwaaiend met de knuppel naar het eerste honk te rennen. Met twee mooie hits, helaas toch uit bij het eerste honk. ‘Maar juf, dat maakt niet uit. Ik heb het heel goed gedaan’. En zo is het! Met als afsluiter een vangbal van Job wisten zij een winst te boeken van 5-9.

Met Blue Hawks 2 in het veld tegen Caps bleek het een goede zet te zijn om Tim als eerste honkman te laten spelen. De ene na de andere BeeBaller kwam niet verder dan het eerste honk, met onder meer aangooien van Owen en Tim die toch wel erg lenig bleek te zijn, waren de honkballers uit Zwolle ze te slim af. Ook zij mochten winstcijfers achter hun naam schrijven, namelijk 4-9.

foto 1
In spanning het andere team aanmoedigen, Go Blue Hawks!

Spannend tegen Blue Devils

Beide teams waren wederom gespannen tegen de wedstrijden van Blue Devils. Desalniettemin wisten zij zich perfect staande te houden. Met onder meer perfecte slagbeurten van Christiano die een bloedmooie homerun wist te slaan en daarbij Fré over de thuisplaat sloeg, wisten zij de stand gelijk op te laten lopen. Matz liet verdedigend goed zien door gefocust te blijven als catcher. Hij keek het hele veld over en gooide alles in de strijd om de bal voor zich te houden, grote klasse!

Fré mocht als tweede honkman staan tegen Blue Devils, door zijn handschoen goed op de grond te houden kwam er geen bal verder. Ook Lamar en Tobias wisten de bal over het infield te slaan, helaas mocht de sterke tegenstand niet baten.

Uitslagen :

Blue Devils – Blue Hawks: 7-5
Blue Hawks 2 – Blue Devils: 9-11
Caps – Blue Hawks 1: 5-9
Blue Hawks 2 – Caps : 9-4

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *