BeeBallers succesvol op eigen veld

Gisteren was het weer de beurt aan de BeeBallers om hun beste beentje voor te zetten na de zomerstop. Wederom was het team opgesplitst in 2 groepen. Aan goede voorbereiding kon het niet liggen, tijdens de zomerstop zijn de BeeBalltrainingen gewoon door gegaan. Dit wierp zijn vruchten af. Met 3 x winst achter elkaar wisten de kleine honkballers uit Zwolle de beker thuis te laten waar hij hoort, in de prijzenkast van Blue Hawks. Meer dan verdiend waren zij de winnaars van dit toernooi. 

Het winnen ging uiteraard niet van een leien dakje. De tegenstanders kwamen van ver en waren niet van plan om zich gemakkelijk over te geven. Blue Hawks 1 mocht beginnen tegen Blue Devils, de altijd spannende en tot nu toe meest van verloren tegenstander.

Kraker tegen Blue Devils
DSC06692
Blue Hawks 1 gingen met volle moed in het veld staan. Er werden meer dan 3 nullen achter elkaar gemaakt, door onder meer perfecte aangooien van Nathan en Job naar Tim op het eerste honk. Met perfecte communicatie in het team lieten zij zien dat zij bereid waren om alles te geven.

Aan slag wisten onder meer Sem en Thijs een goede stootslag neer te leggen waar de tegenpartij niks op in te brengen had. Met een uitslag van 8-2 kon de dag voor de BeeBallers uit Zwolle niet meer stuk. Zij hadden immers al gewonnen van de meest gevreesde tegenstander.

Pittig

Voor Blue Hawks 2 was het af en toe wel pittig. Veel nieuwe leden erbij gekregen afgelopen zomer waar je weer op ingespeeld moet raken. De BeeBallers uit Zwolle lieten zien dat ze met veel aanmoediging wanneer iemand aan slag stond, wanneer er een nul werd gemaakt of zelfs als het even mis ging, goed uit de verf kwamen. Onder de begeleiding van Remy en Sanford hebben zij 3 fantastische wedstrijden neergezet. Zij moesten tegenstanders trotseren als Knights, Blokes en Bedrocks. De tegenstanders wisten bij alle drie de wedstrijden op het nippertje met de winst naar huis te gaan.

Desalniettemin waren de jongste BeeBallers van Blue Hawks vastberaden om te laten zien wat ze in huis hadden. Owen van der Berg maakte zijn debuut tijdens dit toernooi. Zenuwachtig was hij wel een beetje, maar daar was tijdens het spel niks meer van te zien. Met een mooie honkslag wist hij het eerste honk goed te bereiken.

DSC06684Homerun
Helaas heeft het tussendoor flink geregend, maar alle BeeBallers waren niet van plan om zich zomaar op te geven. Na een lekker zakje chips, wat rennen in het clubgebouw en sliden door de plassen, konden zij zo weer verder gaan. Nog steeds even gefocust als daarvoor, grote klasse!

Tijdens het tweede deel van het toernooi heeft Blue Hawks 1 zich wederom met goede moed verdeeld over het veld. Dit keer moesten zij het opnemen tegen Bedrocks. De toon werd gelijk gezet door een prachtige vangbal van Sem, waarna Christiano een nul kon maken door de loper van 2 naar thuis te tikken. Het mooiste aan dit spel was, dat alle BeeBallers schreeuwden waar de bal heen moest, teamwork! Met een diepe linedrive dwars door het midden, wist Marijn zijn eerste homerun te maken. Daarmee sloten zij de tweede wedstrijd met 7-5 af.

BeeBall 23-82Prijsuitreiking

Door de regen was er een uitloop van een half uur. Er waren kinderen die eerder naar huis moesten, daarom is er besloten om het toernooi eerder te beeindigen en de laatste wedstrijd niet meer te spelen. Na het tellen was de derde plek voor Bedrocks, tweede plek voor Blokes, maar de beker ging naar Blue Hawks 1. Met trots waren zij de winnaars van dit toernooi.

 

BeeBall 23-84

 

Bekijk een korte video-impressie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *