BeeBallers Blue Hawks spelen eerste wedstrijd

Onze allereerste wedstrijd is een feit. Vroeg in de ochtend met af en toe een glimp van de zon, stonden negen BeeBallers op het BeeBall-veld in Zwolle fanatiek op te warmen. De één nog zenuwachtiger dan de ander, maar allemaal met een grijns van oor tot oor.

Om 9.45 kwamen één voor één de BeeBallers van de Blue Devils het terrein op rennen, de tegenstander van vandaag. Na nog wat laatste fieldballen, hoge ballen en wat bemoedigende woorden konden wij van start gaan met de wedstrijd. Met veel toejuichend publiek kon onze dag niet meer stuk.

Na kort overleg met de Blue Devils is besloten om 6 tegen 6 te spelen. Onze fanatieke beeballers werden daarom zowel in het veld als aan slag gewisseld. Zo konden wij ervoor zorgen dat elke BeeBaller kon laten zien wat hij of zij in huis had. Als thuisploeg begonnen wij uiteraard in het veld. Gelijk lieten de BeeBallers zien wat ze tijdens de training geleerd hadden. De welbekende ‘poephouding’ werd dan ook netjes uitgevoerd.

270413_beeball_bluedevils2Door geweldige tikacties van onder andere Lennart, Job en Nathan wisten wij tijdens de innings de punten van de tegenstander laag te houden. Duncan liet zien dat hij als achterbrander goed wist wat hij moest doen. Zowel Luuk als Sem lieten zien dat ze vergeslagen ballen door de tegenpartij weer goed bij de achterbrander wisten te krijgen door een knap staaltje ‘relay’.

Met mooie honkslagen van onder andere Brianne, Suse en een geweldige homerun van Jesse wisten wij de wedstrijd spannend te houden met telkens een gelijke oploop van punten. Zo begonnen we de laatste inning met een tussenstand van 11-11. Helaas wist de tegenpartij toch met maar drie punten verschil te winnen. Na een uur spelen en vier innings verder werd het tijd om de wedstrijd te beëindigen met de welbekende line-up en high fives.

Beeballers, goed gedaan!!

Bekijk het fotoverslag via de Facebook-pagina van Blue Hawks.

270413_teamfoto_beeball

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *