BeeBall-demonstratie in Ter Pelwijkpark

De jaarlijkse Open Dag van Blue Hawks komt er aan en iedereen moet dat weten. En dus waren verschillende leden vanmiddag in het centrum van Zwolle aanwezig om geïnteresseerden op te roepen om ook op zaterdag 23 mei naar Blue Hawks te komen.

In het Ter Pelkwijkpark werd een bijzondere BeeBall-demonstratiewedstrijd gehouden, waarbij iedereen die wilde een balletje mee mocht slaan. Verschillende mensen maakten hier gebruik van. Het was een bijzonder gezicht om de BeeBallers van Blue Hawks op deze pittoreske plek aan het werk te zien.

Ondertussen waren spelers van het dames softbalteam en het heren honkbalteam druk aan het flyeren rondom het Ter Pelkwijkpark. Een groot aantal mensen heeft een flyer gekregen, waarmee ook aandacht werd gevraagd voor de Open Dag van volgende week zaterdag.

De komende week worden nog andere acties ondernomen om zoveel mogelijk mensen te attenderen op de Open Dag van zaterdag 23 mei. Zorg dat je er zaterdag ook bij bent. Het belooft weer een gezellige dag te worden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *