Alle competities van start en publiek weer welkom

Nadat de pupillen en aspiranten eerder al aan de competitie konden beginnen, is er vanaf zaterdag 26 juni ook groen licht voor de competities van de junioren en senioren. Bovendien mogen we bij de wedstrijden voor het eerst dit jaar weer publiek ontvangen. We hopen dat dit het begin is van een prachtige honkbal- en softbalzomer.

De start van de competities voor de junioren en senioren volgen op nieuwe versoepelingen die het kabinet vanavond heeft aangekondigd. Door die versoepelingen gaat Nederland vrijwel volledig van het slot. Wel blijft nog de 1,5 meter afstand gelden. Dus ook in onze kantine en voor het publiek langs de kant. We willen jullie vragen om hier rekening mee te houden als je op bezoek bent op onze accommodatie.

We hebben nog zo’n kleine 4 maanden de tijd om wedstrijden te spelen. De competities lopen door tot en met 10 oktober. Om alle teams zoveel mogelijk wedstrijden te laten spelen, heeft de afdeling Competitiezaken van de KNBSB de oorspronkelijk geplande competitiewedstrijden aangevuld met wedstrijden die eerder in het seizoen niet door konden gaan. Verder is de zomerstop ingekort tot 3 weken: van maandag 26 juli tot en met zondag 15 augustus.

Eerste thuiswedstrijden

Publiek is vanaf 26 juni ook weer toegestaan bij wedstrijden. De eerste thuiswedstrijden waarbij we publiek kunnen ontvangen, zijn op zondag 27 juni als eerst om 11.00 uur ons 2e honkbalteam speelt tegen The Eagles 2. Om 14.00 uur ontvangt ons 1e honkbalbalteam Wyck Lions.

De junioren starten een dag eerder hun competitie. Zij gaan op zaterdag 26 juni op bezoek bij the Animals in Dieren. Ons heren softbalteam opent de competitie in de 1e klasse op woensdagavond 30 juni met een uitwedstrijd tegen Quick Amersfoort 3.

Overzicht aankomende thuiswedstrijden:

  • Zondag 27 juni: Heren 2 – The Eagles 2 om 11.00 uur
  • Zondag 27 juni: Heren 1 – Wyck Lions om 14.00 uur
  • Zaterdag 3 juli : Pupillen – Blue Devils om 10.30 uur
  • Zaterdag 3 juli: Aspiranten – Tex Town Tigers 2 om 13.00 uur
  • Zaterdag 3 juli: Junioren – Arnhem Rhinos om 14.30 uur
  • Zondag 4 juli: Heren 1 – Domstad Dodgers 2 om 14.00 uur
  • Vrijdag 9 juli: Heren softbal – Diamonds/Centrals om 20.00 uur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *