Na de zeer succesvolle eerste twee edities met onder meer medewerking van de internationals Diegomar Markwell, Kevin Kelly en Europese All Star Urving Kemp keert in 2017 de derde editie van het All-Star Camp bij Blue Hawks in Zwolle terug! Geef je nu ook op en doe mee aan dit bijzondere honkbalkamp.

Het All-Star Camp is een driedaags honkbal kamp gevuld met trainingen, clinics, oefenpotjes, theorielessen, honkbalplezier en natuurlijk de All-Star wedstrijd ter afsluiting. De begeleiding is in handen van zeer ervaren trainers en coaches met onder meer spelers uit de nationale teams.

Het kamp is voor honkballers uit heel Nederland in de leeftijd van 11 tot en 15 en vindt dit jaar plaats van 24 tot en met 26 juli op het terrein van de Blue Hawks in Zwolle.

Aanmelden

Bij het All-Star Camp staat kwaliteit voorop. Om te zorgen dat alle deelnemers voldoende aandacht krijgen, is er plaats voor maximaal 36 inschrijvingen. Schrijf je snel in, want vol=vol! Aanmelden kan via de website van het All-Star Camp.

Deelname aan het All Star Camp bedraagt slechts € 69,95. Dit is inclusief 2x ontbijt, 2x lunch, 2x avondeten, tussendoortjes, drinken en een slaapplek.

Volg het All-Star Camp via Facebook en bekijk een impressie van de succesvolle eerste editie!

Ambassadeurs

International Kevin Kelly en Hans Kunnen zijn de twee ambassadeurs van het All Star Camp. Lees hun verhaal via onderstaande links!

Kevin Kelly: ‘Ik had het niet willen missen!’
Hans Kunnen: ‘Het wordt weer een fantastisch kamp’

all_star_camp_ambassadeurs