All Star Camp van start gegaan

Met 24 honkballers van clubs uit onder meer Groningen, Emmen en Maasdam is vanmiddag de tweede editie van het All Star Camp in Zwolle van start gegaan. De eerste dag van het driedaagse jeugdkamp staat in het teken van de clinic van hoofdklassespeler Urving Kemp.

Om 12.00 uur verzamelden alle jongens en meisjes zich in de kantine van Blue Hawks. Na het in ontvangst nemen van de officiële All Star Camp gift en een welkomstwoord van voorzitter Jan Egbertsen konden de eerste trainingen beginnen.

In totaal verblijven de deelnemers drie dagen lang op de velden van honk- en softbalvereniging Blue Hawks. Het jeugdkamp wordt woensdag afgesloten met een heuse All Star Game.

Nederlands team

Werd de eerste editie van het All Star Camp vorig jaar nog bepaald door regen, vandaag ging de eerste dag van start onder een stralend blauwe hemel. Getraind werd er onder meer op posities in het binnen- en buitenveld. De clinics staan vandaag onder andere onder leiding van Urving Kemp (zie foto).

Kemp is geen onbekende in de honkbalwereld. Zijn vader Adonis Kemp was lang speler van het Nederlands team. En zijn oudere broer Dwayne Kemp komt momenteel met het Nederlands Koninkrijksteam uit tijdens de Honkbalweek Haarlem. Met Curaçao Neptunus veroverde Kemp afgelopen najaar voor het derde jaar op rij de landstitel. Aansluitend nam hij met een Europese All Star-selectie deel aan de professionele Asia Winter Baseball League.

Bekijk een foto-album van de eerste dag van het All Star Camp.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *