Algemene Ledenvergadering op 12 maart

De Algemene Ledenvergadering (ALV) vindt plaats op vrijdagavond 12 maart van 19.00 tot 20.00 uur. Tijdens de ALV kijken we samen terug op het afgelopen jaar en kijken we vooruit naar het nieuwe jaar. Met dit bericht willen we je uitnodigen om mee te doen aan de ALV.

Vorige maand hebben we besloten de ALV uit te stellen. In de hoop dat versoepelingen van coronamaatregelen het mogelijk zouden maken om elkaar voor de ALV fysiek in de kantine te ontmoeten.

Welke versoepelingen komen, is nu nog onzeker. Om die reden hebben we nu een definitieve datum voor de ALV vastgesteld. Dat is vrijdagavond 12 maart van 19.00 tot 20.00 uur.

Aanmelden vooraf is nodig

Het lijkt onwaarschijnlijk dat we de ALV in de kantine kunnen houden. In dat geval houden we de vergadering door middel van Microsoft Teams. Het is hierdoor wel nodig dat je je vooraf aanmeldt. We kunnen je dan op vrijdagmiddag 12 maart een link toesturen waarop je kunt inloggen voor de ALV.

We zoeken een kascommissie

Voor de start van de ALV willen we onze jaarrekening voorleggen aan een kascommissie. Heb jij een uurtje vrij om de jaarrekening te controleren? Stuur ons dan een mail op info@bluehawks.nl. We kunnen jouw hulp goed gebruiken.

Tijdens de ALV willen we ook met jullie nadenken over een bijzonder initiatief om van 2021 een extra mooi seizoen te maken. Heb je idee├źn? Of zie jij kansen? Alles is mogelijk. Denk jij er alvast over na? Wil je het nu al delen? Mail ons dan: info@bluehawks.nl.

Documenten en agenda

De documenten van de Algemene Ledenvergadering delen we vooraf via de Besloten Ledenpagina. Volgende week kun je inloggen om de documenten te downloaden. Heb je nog geen login? Dan kun je die via dezelfde link aanvragen.

De agenda is als volgt:

  1. Opening door de voorzitter
  2. Mededelingen
  3. Vaststellen verslag vorige ALV
  4. Jaarverslag 2020
  5. Jaarrekening 2020
  6. Vaststellen contributie
  7. Vooruitblik seizoen 2021
  8. Verdeling taken
  9. Rondvraag
  10. Sluiting door de voorzitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *