Akim Bwefar opent nieuwe seizoen

Met een soepele beweging heeft Akim Bwefar vanmiddag de ceremoniële eerste bal gegooid. In het bijzijn van veel toeschouwers en onder een stralende voorjaarszon werd daarmee het nieuwe seizoen voor Blue Hawks officieel geopend.

Het werd een prachtige dag voor Blue Hawks. Veel bezoekers, waaronder ook diverse oud-leden, hadden hun weg naar Blue Hawks gevonden. Zij kregen de kans om onder heerlijke temperaturen bij te praten met elkaar.

De dag begon al goed met de eerste thuiswedstrijd van het dames softbalteam. Onder grote belangstelling namen de softbalsters het op tegen Caribe uit Groningen. Blue Hawks speelde zeer sterk en was aanvallend en verdedigend op dreef. In de slotfase werd de winst echter net uit handen gegeven en won Caribe met 11-14.

Fair Play-convenant

190415_opening_seizoen2Na afloop van de softbalwedstrijd werd door Blue Hawks het Fair Play-convenant ondertekend. Hiervoor waren onder meer SportService Zwolle en de bekende mascotte Joep aanwezig. De afgelopen dagen kon je het al niet meer missen. Blue Hawks is Fair Play!

Aansluitend werden de prijzen uitgereikt voor de leden die de meeste loten hadden verkocht tijdens de Grote Clubactie. Grote winnaar werd opnieuw Tim Cornelissen. Evenals vorig jaar ontving hij ook nu een Covee-waardebon ter waarde van € 25.

Demonstratie

Na de uitreiking van de prijzen aan de andere winnaars nam mascotte Joep de BeeBallers mee naar het hoofdveld voor een demonstratie. Ze mochten allemaal een bal slaan en daarna langs de honkballers van Blue Hawks en Blue Socks voor een echte high-five. Het werd een hele belevenis voor de jongste toppers van Blue Hawks.

190415_opening_seizoen1Het hoogtepunt van de dag werd de ceremoniële eerste bal, ditmaal gegooid door Akim Bwefar. Voor Akim was het een weerzien met oude bekenden. Al bij de start van Blue Hawks, twintig jaar geleden, was hij betrokken. Eerst als speler, maar later ook in andere rollen. Blue Hawks heeft altijd veel aan hem gehad.

Meest Betrokken Ondernemer

En niet alleen Blue Hawks. Niet voor niets werd hij afgelopen januari uitgeroepen tot Meest Betrokken Ondernemer van Zwolle. Voor Blue Hawks reden genoeg om Akim vandaag nog een keer in het zonnetje te zetten.

Hij mocht voor aanvang van de honkbalwedstrijd tussen Blue Hawks en Blue Socks de traditionele eerste bal gooien. En dat ging hem goed af. Zijn aanwezigheid bleek een positieve uitwerking te hebben op de honkballers van Blue Hawks. Want met een klinkende 19-3 overwinning op Blue Socks uit Veenendaal werd de nederlaag van een week eerder weggepoetst.

Bekijk een fotoverslag van de opening van het seizoen via de Facebookpagina van Blue Hawks.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *