Afsluiting van de zomerstop : Senioren/Juniorenactiviteit, Jij doet toch ook mee?

Voor de meeste teams beginnen in het weekend van 23 augustus de wedstrijden weer. Voor sommigen zelfs al eerder. Toch willen wij graag met jullie de zomerstop afsluiten en het 2e deel van het seizoen weer met veel enthousiasme inluiden. Wat is er dan mooier om samen een teambuildingsactiviteit te doen en tegelijk een stukje reclame te maken voor Blue Hawks?

Op zaterdagavond 23 augustus zijn om 19.30 de deuren van het clubgebouw bij Blue Hawks geopend. Voor iedereen staat er een hapje en een drankje klaar en kunnen jullie de laatste vakantieverhalen aan elkaar vertellen. Wanneer iedereen is bijgekletst en de hapjes op zijn, is het tijd om in actie te komen.

Top-Android-or-iPhone-Apps-for-Geocaching

Teambuilding

Jullie zijn als geen ander gewend om in een team te functioneren. Of je nu in een softbal of honkbalteam zit, een technische commissie of in het bestuur, samenwerken is belangrijk. Misschien is dat tijdens de zomerstop een beetje verslapt en kunnen jullie wel weer een boost gebruiken. Tijdens deze avond worden jullie in teams opgedeeld en krijgen jullie een GPS middel, een schep en een overlevingspakket mee voor de avond. Jullie gaan namelijk Geocachen. 

Geocaching

Vanuit nog een onbekende locatie, die jullie te horen krijgen op de avond zelf, gaan jullie in teamverband ‘schatgraven voor volwassenen’. Op het GPS systeem zijn er locaties te zien waar boxen zijn gegraven. In deze boxen liggen spullen die mensen die jullie zijn voorgegaan er in hebben gestopt. Het is de bedoeling dat je de box opgraaft, er iets van Blue Hawks inlegt en er zelf wat uithaalt. Maar, heel makkelijk is het niet. De boxen liggen niet zomaar voor het opgraven, daar moet je wel even voor door het stof. De boxen worden met een moeilijkheidsgraad aangegeven. Deze kunnen gevonden worden via een GPS Route, maar sommige zelfs via kompas. Zo maak je ook een stukje reclame voor degene die in de toekomst na jou komt om de box op te graven.illus_Geocaching

Het zoekgebied wordt van te voren voor jullie uitgestippeld en gaat van makkelijk naar moeilijk. Uiteindelijk worden jullie weer terug op de club verwacht met verschillende spullen
uit de boxen. Het team dat het mooiste item gevonden heeft met het beste verhaal erachter, heeft gewonnen. Uiteraard sluiten we dat weer af met muziek, een hapje en een drankje.

Jij doet toch ook mee?

Om te inventariseren wie er allemaal mee doen, is aanmelden voor deze activiteit van groot belang. Geef je dus snel op door het door te geven aan je trainer en/of coach of een mail te sturen naar acbluehawks@gmail.com. Graag laten weten vóór 16 augustus. We zien jullie graag de 23ste! Voor nu, geniet nog even van de zomerstop.

 

 

4 Reacties

  1. is het nou op 23 augustus (zoals in de tekst staat) of op 16 augustus (zoals in de agenda staat)?

  2. Op 23 augustus, zoals in de tekst staat. Ik zal het aanpassen in de agenda.
    Bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *