Afgeschermd onderdeel voor leden

Om informatie eenvoudiger te kunnen delen, is vanaf nu een afgeschermd onderdeel aan de website toegevoegd. Op deze pagina vind je contactgegevens, diverse documenten en verslagen van vergaderingen. Je leest hier onder meer de notulen van de Algemene Ledenvergadering.

Door middel van het afgeschermde onderdeel wil het bestuur nog meer openheid geven over ontwikkelingen binnen de club. Zo worden bijvoorbeeld alle agenda’s en notulen binnen dit onderdeel geplaatst. Maar je kunt er ook terecht voor documenten met reglementen en documenten over de club en de competitie. Je kunt een directe link naar de Ledenpagina vinden in de navigatie bovenaan de pagina.

Om de pagina te kunnen bekijken, heb je inloggegevens nodig. Deze gegevens kun je aanvragen via het contactformulier. Alleen als je bij Blue Hawks staat ingeschreven als lid, ontvang je login-gegevens toegestuurd. De logingegevens blijven beschikbaar zolang je lid bent van Blue Hawks. Ben je je inloggegevens vergeten, of kwijtgeraakt. Dan kun je via het contactformulier nieuwe gegevens toegestuurd krijgen.

Met je logingegevens voor de besloten ledenpagina kun je ook reageren onder je eigen naam op nieuwsberichten. Na het inloggen kun je via de toolbar bovenaan de pagina je eigen profiel (onder andere je naam en wachtwoord) aanpassen. Je kunt deze toolbar ook uitzetten.

Direct naar de Ledenpagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *