Accommodatie weer klaar voor de winterstop

Dug-outs schuren en de accommodatie schoonmaken. Het zijn maar een paar zaken die afgelopen zaterdag zijn gedaan tijdens de onderhoudsdag. Blue Hawks maakte weer dankbaar gebruik van de beschikbare hulp.

Het klinkt als een cliché, maar zonder de leden is er geen Blue Hawks. Hulp is altijd nodig. Tijdens het seizoen, maar ook na het seizoen. De onderhoudsdag is daar wel het beste voorbeeld van. Toch is het elke keer maar hopen dat er voldoende leden hun kostbare tijd willen opgeven om Blue Hawks een handje te helpen.

Des te mooier is het om te zien dat dit er elke keer toch weer heel veel zijn. Nog steeds dragen veel leden Blue Hawks een warm hart toe en laten zij dat bijvoorbeeld zien tijdens de onderhoudsdag.

Dug-outs

Zo’n twintig vrijwilligers waren afgelopen zaterdag op de been. Leden, zelfs jeugdleden, maar ook bijvoorbeeld vaders en moeders. Samen is er veel werk verzet. Zo werden onder meer de dug-outs van het BeeBall-veld geschuurd. Daarmee zijn de dug-outs gereedgemaakt om te kunnen worden geschilderd. Met GBZ Schilderwerken en van Wijhe verf zijn sponsordeals afgesloten om de dug-outs weer goed in de verf te laten zetten.

Blue Hawks heeft hiermee komend seizoen de beschikking over mooie geschilderde dug-outs en is een begin gemaakt met het opknappen van het BeeBall-veld. Samen met de verlichting die we begin 2015 gaan krijgen, wordt het veld van Blue Hawks steeds beter. Voor nu is in ieder geval de accommodatie weer helemaal klaar voor de winterstop. Dat betekent niet dat er niets meer gebeurt de komende periode bij Blue Hawks. Ook deze winter zijn er weer de nodige activiteiten. De eerste al op vrijdag 7 november!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *