Aanmelden voor Zwolse Halve Marathon

Hij komt er weer aan! De gezelligste marathon van Zwolle. En Blue Hawks is ook nu van de partij. Wij ondersteunen de Zwolse Halve Marathon zaterdag 13 juni met twintig vrijwilligers. Heb jij je al opgegeven?

Blue Hawks is al een aantal jaren op rij van belang voor de organisatie van de Zwolse Halve Marathon. Jaarlijks leveren wij een groot aantal vrijwilligers, die helpen bij de opbouw, tijdens de marathon langs het parcours staan en andere werkzaamheden verrichten. In ruil daarvoor is elke vrijwilliger na afloop welkom in de VIP-tent voor gratis drankjes en hapjes.

Maar Blue Hawks levert het ook wat op. Voor elke vrijwilliger krijgt de club een vergoeding. De afgelopen jaren is deze ondersteuning aan de Zwolse Halve Marathon een belangrijke inkomstenbron geworden voor Blue Hawks. Daarom nemen we ook dit jaar weer met in ieder geval twintig vrijwilligers deel.

Alle vrijwilligers van de afgelopen edities zijn het erover eens. Dit gezellige evenement mag je niet missen! Wil jij er bij zijn zaterdag 13 juni? Geef je dan op als vrijwilliger.

1 Reactie

  1. Geweldig om te doen.
    Valt helaas samen met westrijden van Stijn in Hoofddorp.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *