Jeugdspelers in actie voor Bean Bag Baseball

Homeruns, driehonkslagen en tweehonkslagen. Het mag dan wel winterstop zijn, maar bij Blue Hawks vlogen de ‘ballen’ vandaag gewoon in het rond. Voor het eerst werd een heuse wedstrijd Bean Bag Baseball gespeeld. Het werd uiteindelijk een zeer originele jeugdactiviteit.

De afgelopen weken was hard gewerkt aan een prachtig bord voor Bean Bag Baseball. Compleet met eigen Blue Hawks logo. Het bord was voor de laatste jeugdactiviteit van dit jaar. Met enig uitstel werd die activiteit uiteindelijk vandaag gehouden. Een groot deel van de BeeBallers en pupillen waren aanwezig om deze allereerste strijd aan te gaan.

De spelers werden verdeeld in twee teams, die een volledige wedstrijd van negen innings speelden volgens de officiële Bean Bag Baseball-regels. Na de nodige homeruns, doubles en triples werd de wedstrijd uiteindelijk beslist in een uitslag van 6-20.

Winnende team

Voor het winnende team was een heerlijke pot met spekjes beschikbaar. De verliezers bleven ook niet met lege handen. Zij kregen elk een lekkere lolly. Tussen de innings door kregen de spelers bovendien hotdogs en ranja.

De wedstrijd Bean Bag Baseball krijgt zeker een vervolg. Niet alleen bij de jeugdleden, maar misschien ook zelfs wel bij de spelers uit de seniorenteams. Wie durft?!

Bekijk meer foto’s via de Facebook-pagina van Blue Hawks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *